The Growth Alchemist

Everyone has a purpose in life and a unique talent to give to others. And when we blend this unique talent with service to others, we experience the ecstasy and exultation of own spirit, which is the ultimate goal of all goals.

Kallam Anji Reddy, entrepreneur

Binnenkort meer!

Wat mijn klanten zeggen

Christine, 7/11 Yoga
Christine, 7/11 Yoga@seveneleven.yoga
Read More
"Wat een super fijne sessie had ik met Romy. Lekker down to earth, maar wel doeltreffend en vol energie ✨ Ze geeft je precies de zetjes die je nodig hebt zodat je zelf de handvaten pakt die je nodig hebt. Ik ga vol energie weer aan de slag!"
Lana Ramselaar, energetisch therapeut
Lana Ramselaar, energetisch therapeut@username
Read More
"We hebben een geweldig traject gehad. Ik merk dat de gesprekken die we hebben me echt helpen om nu mijn toekomst te leven. Dat is super spannend, want ik bleef maar denken dat de stappen die ik nu neem pas over een jaar of twee besproken zouden worden! Bedankt voor alle aanmoedigingen en ideeën!"
Eva, Webvelopment
Eva, Webvelopment@webvelopment
Read More
"Romy heeft me gecoacht in een Zoom-sessie en het was geweldig! Ze nam echt de tijd om me te helpen met mijn vragen. Ze kijkt naar jou als persoon en als bedrijf. Haar enthousiasme en hoge energie halen echt het beste in je naar boven. Ik was erg gehyped en vol ideeën na de sessie. Voor de sessie had ik overtuigingen die me tegenhielden. Met veel humor heeft Romy me geholpen ze op te lossen. Ik zou Romy echt aanraden als coach!"
Jamie, Visual Merch
Jamie, Visual Merch
Read More
"Vanaf het eerste moment voelde ik mij meteen op mijn gemak bij Romy. Door middel van de goede vragen te stellen, zorgt ze ervoor dat jij de antwoorden zelf vindt en uitspreekt. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Het zorgt ervoor dat je gaat nadenken over wat jij nou écht wilt en ook daadwerkelijk stappen gaat zetten om dat te doen. Daarnaast luistert ze aandachtig en is ze straight forward, wat voor mij heel goed werkt!"

Nog even iets over mij

Hoihoi! Ik ben Romy, of Ro voor de meesten. Al jaren ben ik een persoonlijke ontwikkelingsjunkie. Intuïtief weet ik heel goed het potentieel in iemand te spotten. De afgelopen jaren heb ik meerdere traingen en cursussen gevolgd in perssonlijke ontwikkeling en coaching. Zelf heb ik ook coaching mogen ontvangen van onder anderen Anne Hospers en Claire Babai.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben als marketeer (campaign en e-mailmarketing en growth hacking) voor onder andere online magazine voor spiritualiteit en bewustwording Inspirerend Leven en uitgeverij Ankh Hermes bleef mijn liefde voor coaching groeien. Als business coach mag ik zowel mijn marketing talent en inzicht combineren met mijn passie om spirituele ondernemers verder te helpen in hun business. Ik kijk er naar uit om samen met jou die reis te maken.

FAQ

Natuurlijk komt dan de alom bekende vraag: Hoeveel is jouw droom leven je waard? Hoeveel ben je bereidt in jezelf te investeren? Het mentorship is namelijk niet alleen een investering in jouw bedrijf, maar ook in jezelf als persoon.

Maar praktisch gesproken, betalen in termijnen is altijd mogelijk. Dan komen er wel €50 administratiekosten bij.

Ik kijk altijd met jou wat er mogelijk is voor jou. Dan gaan we die tijdsinvestering zo effectief inzetten. Ieder mens is uniek, dus ook jouw business en jouw marketingstrategie. Niets werk zo slecht als geforceerde acties ondernemen.